Igår på träningen kände jag igen den energi som jag längtar efter och vibrerar av. Sammansättningen av människor som gillar att vara där dom är och göra det dom gör, tillsammans. Allt i kombination med något som är så krävande fast på samma sätt givande i form av utmaningar och personliga prestationer, där den största är att just lära sig att släppa och koppla på våra naturliga instinkter i ett samarbete med vår inlärda kunskap.

20131216-225211.jpg

Få vara en del av detta och se människor utvecklas är fantastiskt, att få bidra ännu mer fantastiskt. Jag skulle kunna fortsätta i evighet att dela mina tankar om hur det fungerar och vad som händer. Någonstans i mig så ekar tanken och känslan att detta är något som behövs upplevas för att ens försöka förstå sig på.

Tror verkligen att vi är i behov av att ge plats för egna upplevelser och utmaningar så väl kroppsliga som mentala, gärna tillsammans med andra människor också för att utforska den potential vi har. Belöningen är så stor när vi finner nya vägar, kunskaper eller utmanas. Ännu större är belöningen när vi klarar av dem eller utvinner kunskap av otaliga försök att nå vårt önskade mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *