Vi har det för vad vi gör, vad vi vill göra och även för det vi inte gör. Vad vi har, vill ha och inte har… Om jag vill göra något som kan förändra mitt liv och inte gör något i den riktningen för att nå fram så har jag ansvar för att jag är där jag är.

Många sitter i tankarna, shit vad bra han har det! Varför kan inte jag ha det så?! Redan där är det stop i maskineriet och man har sagt till sig att man inte kan ha det så som man vill och koncentrerar sig på fel person. Varför inte tänka, HUR får jag det så som jag önskar och hur kan jag göra för att uppnå det jag vill!? Vad krävs av mig för att nå mitt mål? Kan jag kanske rent av FRÅGA någon som lyckats, hur gjorde du?

Ta lärdom och prova…

Faktumet är att vi måste våga prova och känna för att det skall kunna bli verklighet och igenom det så kan vi värdera resultatet.

Människan har en förmåga att hitta anledningar varför man inte gör något eller skylla det på någon annan. När vi själva bär ansvaret för att det vi vill skall ske, sker eller inte sker. Var ärlig med dig själv och säg, -Jag har inte gjort något åt det fram tills idag, men från och med i dag skall jag ta ansvar för mitt mål/önskan. Om det är så att målet inte nås med en gång, så har jag iallafall försökt och kan ta lärdom av det.Nästa steg kan vara leta efter en ny lösning. Att bara ha försökt är ett steg i rätt riktning.

Men viktigast av allt, ta ett beslut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *