Jag vill omfamna världen…

Det är så lätt att gå vilse i djungeln av saker som postas och tas upp i alla slags medier. Svårt att veta var man skall börja eller med vad man skall dra igång. Kanske gör du det redan?!

Det var någon som sa till mig en gång att jag inte kunde omfamna hela världen. Jag tror inte på de orden. För att om jag omfamnar en person så kan jag skapa ringar på vattnet och den personen kan i sin tur omfamna en till, genom detta och dessa människor som jag möter i livet så möjliggör de för mig att jag kan!
Det handlar inte om att man skall göra allt själv utan viljan att göra något och handlingen som följer!

Det kan starta med att man jobbar med sig själv och är klar med att man vill göra en skillnad. Att man litar på sig själv och ens förmåga att göra just det. Vi kan börja med människorna runt oss. Ser du någon som lyser av längtan så som du, ta vara på den stunden och prata om det. Ser du någon som kanske inte har det, prata med dem också, kanske kan det tända en gnista hos dem som legat vilandes. Lyft blicken och sprid leendet, ge det en chans och prova. Vad är det värsta som kan hända?

En liten utmaning:
Gå vidare med lite ”mindre” saker som att våga visa varandra uppskattning, kolla någon i ögonen och tacka för något denne gjort…

En liten video snutt som jag känner att alla borde ta en titt på: Att omfamna världen

Martin Blad - Lyft blicken

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *