Nu var det ett tag sedan som jag skrev ett inlägg och jag tänkte att jag skulle lägga upp en PDF från min vecka som profil på AT’s blogg.
VECKANS BLOGG av Martin 2013 v.10


Capoeira
Har denna och förra veckan genomfört lektioner i Capoeira med gymnasieklasser i Göteborg. Det har varit helt underbart att få möta alla dessa elever,  se dem kämpa tillsammans och med sig själva i de utmaningar jag gav dem. Det är något magiskt att ha privilegiet att få lära ut. När man får gensvar som dessa, ”Det var härligt för man behövde inte vara eller göra allt perfekt”, ”Det fick mig att inse att jag vill våga testa mer” glädjer det mig i själen.  Något som för mig var väldigt viktigt är att de hade kul medan de gjorde det och att det inspirerade dem. Så blev det, Capoeiran fick dem att våga vara sig själva, prova på något nytt och ha kul tillsammans.

 

En fråga som jag ställde några var, ”Om ni skulle ta med er något från dagens lektion, vad skulle det vara” ? En fråga jag tror vi alla bör ställa oss själva ibland för att reflektera över vad olika situationer kan lära oss.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *